vzw Herkenrode HERKENRODE vzw Vrienden van Herkenrode op Tuiltermolen
U bent nu hier: Home - Agenda

WORTELS: Ondergrondse schatten

Datum 30/01/2019 18:19

WORTELS: ONDERGRONDSE SCHATTEN

Het lentegroen laat nog even op zich wachten. Dus haalde Nathalie Hermans, lid van het Kruidenkenniscentrum, de ‘krotenspitter’ in zichzelf naar boven. Onder de grond kwam ze als herboriste en voedingsconsulente heel wat eetbaars en lekkers tegen : knollen, bollen, stokken, rokken… Deze ware overlevers van koude en vorst zitten boordevol voedzame en helende stoffen !

 

 

 

 

Ontdek er meer over tijdens deze proef-en beleefavond gevuld met tips, weetjes en wetenschap over wilde peentjes, gecultiveerde ‘pootjes’ en vergeten wortelgroenten. We proeven, voelen, ruiken en maken zelf een immuniteitsbooster van ondergrondse schatten.


Meebrengen: een glazen confituurpotje van 150 ml
Wanneer: Woensdag 30 januari van 19.00 uur tot 21.30 uur
Waar: Tuiltermolen, Zolderse Kiezel 220, 3511 Hasselt-Kuringen Wegbeschrijving Parkeren is alleen mogelijk op de parking. Een klein stukje wandelen brengt je bij de Tuiltermolen
Kostprijs: 20 euro per persoon (inclusief recepten, immuniteitsbooster, proeverijen en een Herkenrode thee)
Het aantal deelnemers is beperkt tot 25 personen.


Inschrijven kan voor 24 januari door: - mail naar info@kruidenkenniscentrum.be met vermelding van naam/namen van de inschrijver(s) EN - overschrijving van het inschrijvingsgeld met vermelding van naam/namen van de inschrijver(s) op rekeningnummer BE82 0689 0965 0768 van het Kruidenkenniscentrum Herkenrode. Je inschrijving is geldig zodra we je betaling hebben ontvangen.


Het Kruidenkenniscentrumteam
Greet Bas, Marina Cluysen, Mary Diaz, Myriam Engelen, Nathalie Hermans, Ronny Nulens, Dominique Vreven, Eef
Wouters