vzw Herkenrode HERKENRODE vzw Vrienden van Herkenrode op Tuiltermolen
U bent nu hier: Home - Agenda

Plantenkieskoopavond

Datum 07/06/2017 20:00

“KIES JE KRUID” - AVONDMARKT

 

 

 

 

 

Beste kruidenliefhebber,

 

Wij nodigen je graag uit op onze gezellige en leerrijke  “Kies je kruid” – avondmarkt. Nu het zonnetje de winter definitief verjaagd heeft, kunnen we volop kruiden planten om er in de zomer van te plukken en te genieten. Weet je niet goed welke kruiden je best in je kruidenbak of kruidentuintje zet? Op deze avond kan je uitgebreide informatie krijgen over alle kruiden die jou interesseren, kruiden die jou op het lijf geschreven staan en een aantal minder bekende kruiden worden ook in de kijker geplaatst.

En dat is nog lang niet alles. Je krijgt er advies van herboristen en telers over de kweek van kruiden, het gebruik van kruiden én recepten met kruiden. Daarvoor werken met ons mee: Blueberry Fields, de Lavendelhoeve, Volckaerts kruiden, Eddy Bamps en Marleen Cluysen. Ook kan je een gloednieuwe, hemels lekkere en gezonde cocktail met kombucha komen proeven!

Je keert naar huis terug met jouw kruidenschatten en kan dadelijk starten met je persoonlijke kruidenbak of kruidentuintje zodat je zowel de bloemetjes als de kruidjes zal kunnen buiten zetten.

We kijken er naar uit om je op onze ‘Kies je kruid’ - avondmarkt te mogen verwelkomen. Op ons terrasje serveren we ook het Herkenrode bier en appelsap tegen een democratische prijs!

 

Wanneer: woensdag, 7 juni 2017 vanaf 18 uur

Waar: Tuiltermolen, Zolderse Kiezel 220  3511 HASSELT

Toegang: gratis en inschrijven is niet nodig.

 

Het Kruidenkenniscentrumteam

Greet Bas, Edith Buntinx, Marina Cluysen, Mary Diaz, Myriam Engelen, Nathalie Hermans, Zygmund Krzywania, Dominique Vreven (voorzitter)